ВИРТУАЛНА Е-САВЕТОВАЊА

Желимо да Вас обавестимо да је ЕДУКОМ д.о.о први у Србији увео новину у погледу Саветовања на тему јавних набавки - Е-САВЕТОВАЊА.

Шта то подразумева?

Сва наша организована Саветовања у току календарске године, имаћете прилику да пратите онлајн из фотеље на свом рачунару.

Шта добијате тиме?

Пре свега смањујете трошкове хотелских аранжмана, као и путне трошкове одласка на Саветовање, уштеда на котизацијама..., а оно што је најбитније, неограничен је број гледаоца из Вашег предузећа/установе путем Интернета снимљеног садржаја Саветовања.

И то није све!

Вама остаје могућност да у сваком тренутку из почетка прегледате све теме виртуалног Саветовања за које сте се претплатили и све то уз минималну е-котизацију у висини од 3.990,00 динара по Саветовању на годишњем нивоу за оне који нису наши претплатници, а годишњи претплатници на Е-ПОРТАЛ ову могућност добијају потпуно гратис. Уштеда за Вашу установу/предузеће је велика.

Ми одлично познајемо платежну моћ буџетских корисника и на овај начин итекако ћемо бити од користи службеницима који немају могућност посетити нека од наших Саветовања и при том издвојити много средстава за котизације, аранжмане, путне трошкове, дневнице и тд.

Како?

Ви који нисте претплатници Е-ПОРТАЛА имате могућност да сазнате све оно што Вас интересује у домену јавних набавки и то на тај начин што ћете бити претплаћени само на део Е-ПОРТАЛА који се односи на Е-САВЕТОВАЊА.

А како све то заиста изгледа и како можете прегледавати садржај?

Поступак је врло једноставан. Након Ваше пријаве и уплате по предрачуну, добијате корисничко име и лозинку и потребно је да кликнете на овај линк:

http://portal.edukom.rs

Након што се страница отвори у InternetExplorer-у, Firefox-у или неком другом прегледачу који користите на Вашем рачунару, са леве стране у мениу НАВИГАЦИЈА кликните на ПРИРУЧНИЦИ, а затим једном кликните на Е-САВЕТОВАЊА, након тога, отвориће се страна на којој су Вам излистане све теме виртуалног Саветовања. Уколико се нисте претплатили, кликните на линк Шта је то Е-САВЕТОВАЊЕ, пријавите се као ГОСТ и погледајте кратки исечак који обухвата делове понуђених тема.

Уколико сте наш годишњи претплатник, или сте се претплатили на Е-САВЕТОВАЊЕ, потребно је кликнути на неку од понуђених тема, отвара се страна на којој се налази видео материјал и Ви можете одпочети са прегледавањем виртуалног Саветовања. То значи, да све оно што су наши корисници имали прилике чути на предходном Саветовању могуће је видети на нашем Е-САВЕТОВАЊУ.

ПРИЗНАЋЕТЕ, ОВО ЈЕ ЗАИСТА ОДЛИЧНО И ВРЛО ПРИХВАТЉИВО!

Међутим, овде се нисмо зауставили, има ту још могућности за Вас. Уколико имате питања везана за теме Е-САВЕТОВАЊА, можете путем онлајн порука са портала где се већ и налазите док гледате Е-САВЕТОВАЊЕ, поставити иста нашим саветницима и консултантима.

МИ ЗАИСТА МИСЛИМО НА ВАС!!!

ЕДУКОМ-а има пуна ауторска права над истим видео материјалом.


КЛИКНИТЕ ОВДЕ И ПОСТАНИТЕ НАШ ПРЕТПЛАТНИК
Е-САВЕТОВАЊА ЕДУКОМ-а

БЕСПЛАТНА САВЕТОВАЊА И ПОПУСТИ

ЕДУКОМ д.о.о. почетком сваке године организује БЕСПЛАТНО Саветовање за своје претплатнике на Е-ПОРТАЛ.
Сви наши претплатници добијају и до 50% попуста у току календарске године за Саветовања која организује ЕДУКОМ д.о.о.